ZMAGA NA PRIJATELJSKI TEKMI V VELIKI POLANI

Tim Ch. Farkaš

Nafta 1903 2:1 (1:1) Zalalövő

25′ Drk, 53′ Šupljika


Prijateljska tekma | 19:10 | Torek | 22.10.2019 | PC poljana | Velika Polana

Modro-beli so včeraj ob 19:10 odigrali prijateljsko srečanje z madžarskim nižjeligašem Zalalövőjem. Tekma, ki je bila namenjena predvsem mlajšim igralcem in igralcem s skromno minutažo v prvenstvu, se je igrala vsega 80 minut in pripadla Naftašem. Poleg članskih nogometašev so priložnost dobili tudi nekateri mladinci (Šupljika, Pavšič, Lesar, Vurušić), ki so v igro vstopili na začetku drugega polčasa.

 

Včerajšnja začetna enajsterica.

 

IZJAVA PO TEKMI

Marian Sluka:

“Današnja prijateljska tekma je bila v prvi vrsti namenjena mladim in tistim igralcem, kateri so v prvenstvu igrali le malo. Mislim, da smo odigrali dobro tekmo proti madžarskemu nižjeligašu, ki se je zelo učinkovito branil.”

“Zadovoljen sem, saj so se igralci trudili in borili, a sem pogrešal individualne predstave posameznikov. To kar smo taktično načrtovali so fantje tudi dobro prenesli na igro. Žal pa v napadu nismo bili dovolj učinkoviti. V prvem polčasu smo iz treh priložnosti zadeli le enkrat, zaradi česa pa smo bili tudi kaznovani, ko je nasprotnik iz prostega strela zadel za izenačenje. Po doseženem zadetku so se gostje ponovno postavili zelo nizko, mi pa dolgo časa nismo uspeli prebiti njihove trde obrambe.”

“Na takšnih tekmah morajo mladi igralci pokazati veliko več, saj lahko le na tak način dokažejo, da so zreli tudi za prvo ekipo.”

 

Naslednja tekma je na sporedu v soboto, ko bodo modro-beli v Športnem parku gostili Radomlje.