VROČICA SE STOPNJUJE

Drago M

Naši fantje se vneto pripravljajo na sredino tekmo leta. Razen treh kaznovanih (Vinko, Novinić in Bizjak), so vsi ostali igralci zdravi in maksimalno motivirani za dokazovanje. Vsi se zavedamo, da je Mura velik favorit. Kaj lahko se priključi borbi za prvaka v 1.SNL. Prav tako pa vsi vemo, da je pokalno tekmovanje izmišljeno za presenečenja. Prepričani smo lahko, da je trener Dončić s svojo ekipo natančno proučil vse prednosti in slabosti nasprotnika, prav tako pa zagotovo skriva kakšnega asa v rokavu, kar se tiče svojih taktičnih zamisli. Motiva pa nam ne manjka.
Dodatne energije so fantom dali naši zvesti navijači. Na treningu so jih obiskale Gorgone, ki so tudi tokrat pokazali, da dihajo kot eno z ekipo, priredili bakljado, ki jo lahko spremljamo samo pri največjih klubih in z navijaškimi pesmimi poskrbeli, da se je igralcem ježila koža in jim dodatno napolnili akumulatorje.
V torek 23.6. popoldne bo v Expano-u v Murski Soboti skupna novinarska konferenca obeh klubov in zanjo med predstavniki medijev velja ogromno zanimanje.
Muraši bodo na srečanje odpotovali dan prej in zadnjo noč preživeli v karanteni. Naša ekipa pa bo v torek opravila še zadnji trening in se na tekmo odpravila na dan srečanja, tako kot je bilo to tudi v polfinalu. Če je enak že protokol, naj bo še rezultat.

Pa srečno fantje!