URADNO: MODRO-BELE PREVZEMA DEJAN DONČIČ

Tim Ch. Farkaš

Naslednik Mariana Sluke je postal Dejan Dončič, ki je nazadnje vodil kranjski Triglav. Vodstvo Nafte 1903 in g. Dončić sta sklenila pogodbo vse do junija 2022.

47-letni strateg je pred Triglavom služboval v Domžalah, kot trener mlajših selekcij ter pomočnik trenerja članske ekipe. Na klop “orlov” se je vsedel pred lansko sezono in s svojim moštvom uspešno izboril obstanek med prvoligaško konkurenco. Tudi v aktualni sezoni je deloval kot glavni trener bordo-rdečih, a je po seriji slabših rezultatov, septembra moral zapustiti klop Triglava.

 

G. Kocsárdi (levo) in g. Dončič (desno) po uspešno podpisani pogodbi.

 

Dejan Dončić je znan kot strokoven in predan trener, ki daje velik poudarek na razvoju mladih igralcev in sistematskemu ter profesionalnemu delu na vseh ravneh kluba.

Dončič o novem delovnem mestu: “Štejem si v veliko čast, da sem danes postal član najstarejšega kluba v Sloveniji. Ko me je vodstvo kluba povabilo k sodelovanju in mi predstavilo ustroj kluba ter pogoje dela, moja odločitev ni bila težka. Prihajam v urejeno in pozitivno sredino in sem prepričan, da bomo v prihodnjih letih skupaj dosegali cilje, ki si jih naši navijači želijo in zaslužijo.”

Dobrodošel v klubu g. Dončič!

One comment

Comments are closed.