PRIPRAVE V ZALAEGERSZEGU

Tim Ch. Farkaš

Članska ekipa se že od ponedeljka nahaja v Zalaegerszegu, kjer pridno trenira in se pripravlja na spomladanski del sezone.

Modro-beli so v ponedeljek ob 13:00 prispeli v Zalaegerszeg, ob 14:00 pa jih je že čakal prvi trening. V torek sta sledila dva treninga, v sredo eden ter ogled tekme med ZTE-jem in Kisvárdo. Nato so Lendavčani v četrtek ponovno opravili dva treninga. Danes je sledil dopoldanski trening, popoldan pa je na sporedu še “teambuilding”.

Na madžarsko so odpotovali tudi nekateri igralci iz mladinske selekcije, kot so Šupljika, Cigut in Fekete. Medtem pa je Pavšič, zaradi šolskih obveznosti, moral ostati v Lendavi.

V soboto je na vrsti 5. pripravljalna tekma, ki bo odigrana v Veliki Kaniži proti Szentlőrinc SE ob 14:30.

 

Dejan Dončić (trener): 

o pripravah v Zalaegerszegu … “Zelo sem zadovoljen. Domačini so nam pripravili res odlične pogoje za uspešno delo – igrišča, hotel, hrana, .. vse je bilo na najvišjem nivoju. V sredo popoldan nas je nekoliko zmotil močan veter, a smo na srečo imeli takrat prosto, kar smo izkoristili za ogled tekme. Na srečo ni bilo nobenih poškodb in kar smo imeli načrtovano smo tudi uspešno opravili.”

o mlajših igralcih, ki so se ekipi priključili z mladinskega pogona … “Zadovoljen sem z njihovimi predstavami. Lahko rečem, da so na nivoju, ko nam lahko pomagajo. Tega sem zelo vesel, saj je prvenstvo dolgo in nikoli ne veš kaj se lahko zgodi. Vidim v njih prihodnost. Na dobri poti so, a je jasno, da morajo vložiti še veliko dela. Sem sodi tudi Pavšič, ki pa je žal moral zaradi obveznosti ostati v Lendavi.”