ODHODI IN PODALJŠANJA POGODB V NK NAFTA 1903

Drago M

Vodstvo kluba v tem kratkem premoru ne sedi križem rok. Pred pričetkom priprav na začetek sezone 2020/2021, je bilo opravljenih kar nekaj razgovorov z igralci, ki so jim potekle pogodbe. Ko bo slika glede obstoječega kadra jasna, pa se bodo možje, ki odločajo, lahko podali v iskanje ustreznih okrepitev.
Po poteku pogodb so se tako od plavo belega dresa poslovili Leon Leuštek, Alen Ploj, Marko Malešević, Leon Šeruga in Dominik Molnár. Vsem igralcem se iskreno zahvaljujemo za vse lepe trenutke, ki smo jih preživeli skupaj in njihov prispevek k vsem našim uspehom. Želimo jim uspešno športno pot tudi v bodoče.
Iz klubske pisarne pa prihajajo tudi spodbudne novice. Tako je za naslednji dve sezoni zvestobo Naftinemu grbu obljubil odlični igralec zvezne vrste Roland Paku, svoji pogodbi pa sta za še najmanj eno sezono podaljšala tudi najboljši strelec naše ekipe Jaka Bizjak in vratar Marko Galoši.
Zagotovo pa bo v bližnji prihodnosti novic še več. Trener Dončić in njegov trenerski štab bo fante prvič po premoru zbral v ponedeljek 13.7.2020, ko se uradno pričnejo priprave na tekmovalno sezono 2020/2021. Do takrat igralci trenirajo po individualnih programih.