NOVA PRIDOBITEV V OBRAMBNI LINIJI – MLADI REPREZENTANT PODPISAL DO 2022

Tim Ch. Farkaš

Strokovnemu štabu je uspelo skleniti pogodbo z nadarjenim, 19-letnim Gergő Bóllajem, ki je do sedaj bil član nogometne akademije madžarskega Haladása. Gre za izjemno nadarjenega osrednjega branilca, ki nastopa tudi v madžarski mladinski reprezentanci. Klub je z Gergőjem sklenil pogodbo do 30. junija 2022.

 

 

GERGŐ BÓLLA (OSREDNJI BRANILEC):

“Med poletnim odmorom sem dobil klic mojega trenutnega trenerja, Mariána Sluke, ki je dejal, da me že dlje časa opazuje in bi želel, da se priključim ekipi za kakšen teden. Rad bi namreč analiziral moje sposobnosti in pogledal v kakšni formi se nahajam. Po enem tednu sta vodstvo in trener stopila do mene. Rekli so, da so prepričani, da lahko pomagam ekipi in, če želim lahko podpišem pogodbo.”

“Mislim, da sem se pravilno odločil glede moje kariere. Upam, da dobim priložnost, da se dokažem in vrnem zaupanje trenerju.”

“Zaenkrat žal slabo obvladam slovenski jezik, ampak delam na tem z nekaterimi soigralci, ki imajo podobne težave kot jaz. Zelo sem vesel, da mi ostali pomagajo pri integraciji, sicer se zaenkrat sporazumevamo v angleščini, ampak se bom potrudil , da se to spremeni.”

“Popolnoma mi je jasno, da sem prišel v velik klub, z veliko zgodovino. Moj cilj je, da bom ekipi lahko dovolj pomagal, da bodo lendavski gledalci ponovno lahko uživali v prvoligaškem nogometu.”

 

Dobrodošel Gergő. Želimo ti čim več uspeha v modro-belem dresu!