FOTO: ZAKLJUČNI TRENING PRED TEŽKIM OBRAČUNOM Z BILJAMI

Tim Ch. Farkaš

Danes popoldan so modro-beli, na nogometnem igrišču v Lakošu, opravili še zadnji pripravljalni trening pred jutrišnjo trdo tekmo. Pogovarjali smo se s trenerjem Sluko ter prvim napadalcem članske ekipe, Alenom Plojom.

 

 

KOMENTARJI PRED TEKMO

Alen Ploj:

“Naš cilj je vedno zmaga, tudi jutri bo tako. Dobro smo trenirali in se kvalitetno pripravili na jutrišnjo tekmo. Moramo stopit korak za korakom in vsako tekmo dat vse od sebe.”

“Visoka zmaga v Dobu, nam je vsekakor dala še dodatno samozavest, ampak to zmago moramo jutri tudi potrditi, saj nam drugače ne koristi.”

“Bilje so ena zelo kompaktna ekipa. Branijo se z vsemi enajstimi igralci ter so nevarni predvsem iz protinapadov. Če bomo jutri pravi, tako kot minuli teden, nam nihče ne more vzet zmage.”

“V torek je trener nekaterim igralcem, ki so že  odigrali veliko tekem, namenil počitek. Tako, da sem oz. smo spočiti ter 100% pripravljeni na tekmo.”

“Zadnje tekme žal nisem uspel zatresti mrežo, saj sem padel v nekakšen negativni niz, ampak to zame ni tako pomembno. Pomembno je le, da zmagujemo in verjamem, da se bo tudi meni kmalu odprlo, upam seveda, da že jutri.”

Marián Sluka:

“Naš cilj je, da nadaljujemo ta pozitiven niz, torej gremo tudi jutri na zmago. Pripravljali smo se zelo dobro in menim, da bomo jutri tudi dosegli naš cilj.”

“Edina poškodovana sta Lucian Pozsgai in Marko Galoši. Marko se je poškodoval v sredo na treningu in bo z igrišča odsoten predvidoma 3-4 tedne.”

“Bilje so zelo kvalitetna, kompaktna in agresivna ekipa. Kljub nekaterim kvalitetnim igralcem, pri njih prevladuje predvsem kompaktna ekipna igra. Nevarni pa so v prvi vrsti iz hitrih protinapadov.”

“Moramo paziti, da bomo imeli čim večjo posest in jim nikakor ne smemo dovoliti, da krenejo v protinapad.”

 

FOTOGALERIJA