FOTO: ZAKLJUČNI TRENING PRED TEKMO Z DOBOM

Tim Ch. Farkaš

V soboto ob 17:00 je na sporedu 6. krog 2. SNL, ko bodo modro-beli, na gostovanju v Dobu, poizkušali priti do pomembnih točk. Današnji popoldan so Lendavčani opravili še zadnji pripravljalni trening pred jutrišnjo težko preizkušnjo.

Pogovarjali smo se z trenerjem Sluko ter desnim bočnim branilcem Šerugo.

 

Statistika:

  • Dob je neporažen že na zadnjih štirih tekmah
  • utrpeli so le en poraz ter igrali kar štirikrat neodločeno
  • prvi strelec je Erwin Tiganj, ki je na petih nastopih dosegel kar štiri zadetke
  • na štirih medsebojnih srečanjih so Naftaši enkrat zmagali, po enkrat igrali neodločeno ter dvakrat izgubili

 

KOMENTARJI PRED TEKMO

Leon Šeruga:

“Vsi smo spočiti in 100% pripravljeni na jutrišnjo tekmo. Naš edini cilj je zmaga.”

“Najpomembnejše je, da bomo jutri disciplinirani in koncentrirani vseh 90 minut. Dobro se moramo postaviti ter paziti na protinapade, če nam to uspe potem bomo tudi uspešni.”

“Dob je zelo izkušena in kvalitetna ekipa, kar so letos že večkrat dokazali, ampak niso nepremagljivi.”

Marián Sluka:

“Vsi so nared za jutrišnjo tekmo. Razen Luciana Pozsgaija zaenkrat ni poškodovanih, kar je zame zelo pozitivna novica, ampak žal so še nekateri igralci, kateri še niso opravili dovolj treningov z ekipo, da bi bili pri 100%. Zelo sem vesel, da sedaj že lahko izbiram med 22 igralci. Prepričan sem, da bodo igralci, katerim ne bo uspelo priti med prvih 18, še bolj motivirani ter se bodo še toliko bolj potrudili.”

“Veliko smo govorili o tem, da bi jutri radi končno zmagali tudi v gosteh, to pa je tudi naš cilj. Najpomembnejše je, da bo ekipa enotna in bo na zelenico vstopila s takim pristopom ter željo, kot minulo tekmo. Mislim, da je ta teden vsak igralec vse storil, da bo ekipa lahko uspešna v soboto. Dobro smo trenirali, spočili smo se in lahko rečem, da smo pripravljeni na jutrišnjo preizkušnjo.”

“Ekipa Doba je sestavljena predvsem iz izkušenih igralcev, kar pomeni, da se ne koncentrirajo na protinapade, temveč želijo krojiti svojo igro. So organizirani in zelo trdi v obrambi. Na razpolago imajo več kvalitetnih igralcev, na katere moramo še posebej paziti.”

 

 

fotogalerija