FOTO: ZAKLJUČNI TRENING PRED POKALNO TEKMO

Tim Ch. Farkaš

Današnji popoldan je članska ekipa opravila še zadnji pripravljalni trening pred pokalnim dvobojem s Krškem. Pred osmino finala slovenskega pokala smo se pogovarjali s trenerjem Sluko ter napadalcem Vinkom.

 

 

KOMENTARJI PRED TEKMO

Vedran Vinko:

“Spočiti smo in pripravljeni na jutrišnjo pokalno tekmo. Najverjetneje bodo jutri priložnost dobili sveži igralci, ki dobro trenirajo in so polni motivacije. Prepričan sem, da bomo jutri iztržili pozitiven rezultat.”

“V naslednjih petih dneh igramo kar dvakrat z ekipo Krškega. Za nas je vedno najbolj pomembna naslednja tekma, v tem primeru je to jutrišnja pokalna.”

“Moram reči, da ima Krško nekaj dobrih posameznikov. Igrajo dober nogomet, ampak če bomo vse dali od sebe na zelenici potem se na domačem igrišču nimamo česa bat.”

“Imamo še veliko neizkoriščenih rezerv. Vsaka zmaga nas še dodatno motivira za nadaljevanje našega pozitivnega niza.”

Marián Sluka:

“Govor je o profesionalnih igralcih, od katerih se pričakuje, da so fizično 100% pripravljeni na tekme, tako, da sem siguren, da je ekipa tudi tokrat spočita ter pripravljena na jutrišnjo preizkušnjo.”

“Zelo zanimivo, da se bomo kar dvakrat v petih dnevih pomerili z ekipo Krškega. Vedno se koncentriramo na našo naslednjo tekmo, kar je v tem primeru jutrišnja pokalna tekma. O nedeljskem prvenstvenem obračunu še zaenkrat ni bilo govora. Jutri moramo opraviti prvi korak, kar je napredovanje. Prepričan sem, da bo ekipa vse storila, da bomo dosegli svoj cilj ter nadaljevali zmagovalno serijo.”

“Pred vsako tekmo analiziramo nasprotnika, tudi tokrat je bilo tako. Moram priznati, da je Krško ena zelo dobra ekipa, katera je sestavljena iz kvalitetnih igralcev. Predvsem v napadu so izvrstni, kar lahko vidimo tudi na številu zadetkov, ki so ga dosegli na minulih srečanjih. Igrajo hitro igro s kratkimi podajami. V prvi vrsti se koncentrirajo na obrambo ter na protinapade.”

 

fotogalerija treninga