FOTO, VIDEO: MODRO-BELI PREMAGALI TUDI BILJE

Tim Ch. Farkaš

NAFTA 1903 1:0 (1:0) VITANEST BILJE

Strelec: 26′ Vinko


2. SNL | 7. KROG | 16:30 | SOBOTA | 07.09.2019 | ŠPORTNI PARK LENDAVA | LENDAVA

Po zmagi nad Dravo in Dobom so Lendavčani včeraj popoldan ugnali še ekipo Bilja. Modro-beli so že v prvem polčasu, preko izjemnega strela Vedrana Vinka, prišli do vodstva, katerega pa so vse do konca tekme uspešno ubranili.

 

Včerajšnja začetna enajsterica proti ekipi Bilja.

 

VRHUNCI TEKME

 

KOMENTAR TEKME

Marián Sluka:

“Zadovoljen sem s prikazanim, saj smo osvojili pomembne tri točke. Ekipa je prikazala veliko željo, kljub temu, da danes igra ni bila na pričakovanem nivoju. Moti me le, da nam ni uspelo zabiti še drugič ter s tem predčasno potrditi zmago. V prvem polčasu smo imeli 3-4 ogromne priložnosti, a smo uspeli le enkrat zatresti gostujočo mrežo. Mislim, da smo danes zasluženo zmagali, saj smo si te tri točke trdo prigarali. Nikakor pa ne smemo pozabit, da smo igrali proti zelo dobri ekipi, katera je na zadnjih treh gostovanjih osvojila vseh 9 točk.”

“Zelo sem vesel, da se ta zmagovalni niz nadaljuje. Minuli teden smo velikokrat omenjali kako pomembno je to za nas. Vsak igralec je to tudi dojel ter danes na igrišču vse storil za to, da bo ta niz lahko še dlje trajal.”

“Večkrat sem že omenil, da je za vsakega trenerja veselje, ko ima na razpolago tako širok kader, kot ga imam jaz. Pripravljenih je 22 igralcev, ampak vsak seveda ne more prit v prvih 18. Zame je vsak igralec enakovreden. Tisti kateri se bo potrudil in pokazal željo, bo tudi prišel v kader za tekmo. Menim, da so se ti mladi igralci danes zasluženo usedli na klop, ampak možno, da bo to čez kakšen teden ali dva že čisto drugače. Že večkrat sem poudaril, da če želi igralec biti uspešen, potem mora vse storiti na in tudi ob igrišču za to.”

“Čakata nas dva težka tedna, ampak to ne pomeni, da bomo manj trenirali. Zame je aktivni počitek, najboljši počitek. Jutri ima ekipa prost dan, v ponedeljek in torek treniramo, v sredo nas čaka pokalna tekma, v četrtek, petek in soboto spet treniramo, v nedeljo pa je na sporedu ponovno tekma. V teh dveh tednih bodo imeli igralci, kateri so do sedaj igrali manj oz. so bili poškodovani, priložnost, da se izkažejo.”

 

Naslednja tekma je na sporedu že v sredo, ko bodo modro-beli, v 2. krogu Pokala Slovenije, gostili ekipo Krškega.

 

 

FOTOGALERIJA