FOTO: NADALJUJE SE NEGATIVNA SERIJA V GOSTEH – PORAZ TUDI V NOVEM MESTU

Tim Ch. Farkaš

Krka 3:2 (3:1) Nafta 1903

19′ Pirtovšek R., 80′ Malešević


2. snl | 12. krog | 15:30 | Sobota | 05.10.2019 | Stadion Portoval | Novo mesto

Včeraj popoldan je lendavska Nafta , v 12. krogu 2. SNL, gostovala pri novomeški Krki. Na stadionu Portoval so bolje začeli domači, modro-beli pa so se zbudili komaj v drugem polčasu, a je bilo že prepozno, saj so si Novomeščani že priigrali dovolj visoko prednost.

 

Včerajšnja začetna enajsterica proti Krki.

 

komentarji TEKME

Vedran Vinko:

“Ne vem, zakaj se nam to dogaja. Smo kot majhni otroci, ki se v svoji sobi znajo igrati z lego kockami, ko pa pridejo v goste, se jim zmeraj vse poruši.”

“Ne iščem izgovorov, ampak sojenje na gostujočih tekmah je zares porazno. Včeraj je v drugem polčasu bilo kar šest (!) menjav in veliko zavlačevanj domače ekipe, a je sodnik kljub temu tekmo podaljšal le za dobri dve minuti. Da o sojenju v Kopru in v Ravnah ne govorim. Pričakoval bi urgiranje s strani vodstva, medtem ko smo mi tiho in po nas »udarjajo«.”

“Še vedno verjamem v svojo ekipo in menim, da lahko premagamo vsakogar. Moramo bolj verjeti v sebe in svoje sposobnosti ter od prve minute insistirati pri posesti, saj prelahko izgubljamo žoge.”

“Čaka nas naporen ritem težkih tekem, vendar ostajam pozitiven, tako kot vedno, in pričakujem še veliko dobrih iger in seveda zmag.”

Marian Sluka:

“Ekipa se danes ni držala tega, kar smo se predhodno dogovorili ter trenirali. Po mojem mnenju je danes bil glavni problem koncentracija, predvsem v prvem polčasu. Ne pomnim, da bi s to ekipo kdaj prejel tri gole v enem polčasu. Vsi dobljeni zadetki so se zgodili po naših napakah. Med polčasom sem fante prosil, da naj dvignejo samozavest in koncentracijo. To jim je vsekakor uspelo, vendar je bilo že prepozno.”

“Lahko se le ponavljam, danes smo tekmo izgubili zaradi slabe koncentracije ter pomanjkanj želje, borbenosti. Posest je bila že od prve minute na naši strani, mi smo igrali, a oni zabijali. Enostavno smo storili preveč napak v enem polčasu. Če želimo priti do zadanega cilja, potem takšne in toliko napak si več nesmemo privoščiti. Poleg tega nam, slabo stanje igrišča in napake sodnika, tudi niso kaj veliko pomagali.”

“Zakaj izgubljamo v gosteh? Zato ker v tekme ne krenemo tako kot treba. Če bi v tekmo šli s tako borbenostjo, željo in koncentracijo, kot v Lendavi potem bi veliko več iztržili. Tako preprosto je.”

 

Naslednja prvenstvena tekma je na sporedu v soboto, ko bodo modro-beli v lendavskem Športnem parku gostili Brda.

 

FOTOGALERIJA TEKME