DVOJNO 2. MESTO NA TURNIRJU V LENTIJU

Tim Ch. Farkaš

Včeraj sta se ekipi U9 in U11 udeležila turnirja v Lentiju. Obe ekipi sta se odlično odrezala ter osvojila 2. mesto.

Četa Rolanda Polareczkija je turnir začela z neodločenim izidom proti Veliki Kaniži (1:1), nato je sledila zmaga proti Csesztregu (2:1) in Körmendu (7:1). V polfinalu so visoko premagali Turnišče (4:0) in se tako zasluženo uvrstili v finale. Žal se na finalni tekmi ni izšlo. Velika Kaniža je modro-bele premagala s kar 4:0. Mladi Naftaši so tako na koncu zasedli 2. mesto. Najboljši igralec turnirja je bil naš Tadej Kepe.

Izjava trenerja U9, Rolanda Polareczkija: “Igrali smo tehnično premišljeno in borbeno. Videl sem ogromno akcij, katere smo na treningu vadili in to me zelo veseli. Čestitam Tadeju in v prvi vrsti seveda celotni ekipi. “

 

Tudi ekipa Boruta Gerenčerja je bila uspešna na Madžarskem. Po zmagi nad ekipama Csesztrega, Lentija in Jurovskega dola so se uvrstili v polfinale. Po polfinalni zmagi nad Körmendom so se modro-beli veselili finala, ki pa ni potekal po načrtih Lendavčanov, saj so proti ekipi Velike Kaniže izgubili z izidom 1:3. Mladi upi so osvojili odlično 2. mesto, Rok Kolman pa je bil najboljši vratar turnirja.

Start a Conversation