BREZ ZADETKOV V ČATEŽU

Tim Ch. Farkaš

BREŽICE 0:0 (0:0) NAFTA 1903


2. SNL | 16. KROG | 14:00 | SOBOTA | 02.11.2019 | IGRIŠČE TERME ČATEŽ | ČATEŽ OB SAVI

Modro-beli so v včeraj popoldan odigrali tekmo 16. kroga 2. SNL. Lendavčani so namreč gostovali pri ekipi Brežic, ki so na prvi tekmi v Lendavi bili poraženi s 3:1. Srečanje se je začelo s prevlado domače ekipe, katera si je priigrala tudi nekatere lepe priložnosti, a je vselej na mestu bil odličen Raduha. Lendavčanom se je po štirih težkih tekmah zelo opazila utrujenost, a so v nadaljevanju vseeno prikazali všečno igro. V drugem polčasu smo lahko spremljali prevlado Naftašev, katerim pa se sreča tokrat ni naklonila, saj kljub neštetim priložnostim žoga ni želela v mrežo.

 

Včerajšnja začetna enajsterica proti Brežicam.

 

KOMENTAR TEKME

Roland Paku:

“Mislim, da je današnja tekma bila najtežja v zadnjih dveh tednih. V Čatež smo prispeli mentalno in fizično utrujeni, saj smo imeli za sabo ritem težkih tekem. Pred današnjo tekmo smo za regeneracijo imeli na voljo le dva dni. Rezultat je realen, saj ne moremo vsako tekmo zmagat. Na zadnjih 3-4 srečanjih smo vselej vknjižili zmago in zato mislim, da je povsem normalno ko pride tudi takšna tekma. Po resnici povedano nam ta neodločen izid zelo dobro pride, saj se moramo iz takšnih tekem učiti.”

“V prvi vrsti je za »neuspeh« krivo utrujenost, a kljub temu smo igrali zelo dobro. Vsak se je boril in se trudil po svojih najboljših močeh, zato lahko ekipo le pohvalim. Če bomo na vsaki četrti ali peti tekmi vknjižili remi, bomo na koncu zelo uspešno zaključili sezono.”

“Želimo ustvariti ponovno zmagovito serijo. Če bomo na prihodnjih treh tekmah zmagali smo ponovno pri vrhu lestvice.”

 

Naslednja tekma je na sporedu v soboto, ko bodo modro-beli na derbiju kroga gostili Beltince.