Ne pozabite! Nafta 1903 v pokalu MNZ Lendava danes proti Kobilju

Lendavčani se bodo danes v 3. krogu pokalnega prvenstva MNZ Lendava za člane pomerili proti nogometašem iz Kobilja. Ti so trenutno na samem vrhu Medobčinske nogometne lige.

Današnjo sredo se bosta v tretjem krogu pokalnega prvenstva MNZ Lendava za člane udarili ekipi lendavske Nafte 1903 in Kobilja. Srečanje bo odigrano na nogometnem igrišču v Kobilju, po tem, ko je to bilo že dvakrat preloženo. Preostala srečanja tretjega kroga prvenstva so bila odigrana v sredini septembra, danes pa sta na vrti obe omenjeni ekipi.

Ekipa iz Kobilja trenutno kroji sam vrh Medobčinske nogometne lige. Ti se namreč nahajajo na prvem mestu s petnajstimi točkami, Nafta 1903, ki nastopa v drugi državni ligi pa je druga in sicer z osemnajstimi točkami. Seveda je jasno, da je med obema ekipama velik ligaški razkorak, a to seveda ne pomeni, da srečanje ne bo zanimivo.

Srečanje se bo v Kobilju odvilo danes (3.10.2018) ob 16.00 uri, na srečanju pa bo kot glavni sodnik nastopil Borut Hozjan. Njegov prvi pomočnik bo Zlatko Pintarić, drugi pomočnik pa Štefan Kepe. Delegat na srečanju bo Ladislav Varga. Kakšen bo izplen današnjega srečanja pa bo znano petnajst minutpred šesto uro, ko bo srečanje tudi končano.