Mladi upi Nafte 1903 iz Veržeja z novimi točkami

Mladi nogometaši Nafte 1903 so se tokrat v Lendavo znova vrnili s tremi točkami. Mladinci so namreč bili uspešni v Veržeju. Ti so nasprotnika premagali z minimalno razliko, kadeti pa so imeli nekoliko manj sreče.

Mladinci (nogometaši U-19) so se v Lendavo vrnili s tremi točkami. Ti so se namreč na nogometnem igrišču v Veržeju pomerili proti domači ekipi in končni rezultat dosegli v vsega dveh minutah. Prvič je za Lendavčane zadel Leonardo Bistrovič in sicer v 35. minuti, v 37. minuti pa je znova za goste bil uspešen Dominik Drk.

Nekoliko manj sreče so na igrišču imeli kadeti (nogometašu U-17). Ti so srečanje izgubili z golom razlike. Po tem, ko maloštevilna publika zadetkov v prvem polčasu ni videla, je bilo povsem drugače v drugem. Bruno Šimunković je za 0:1 zadel v 6. minuti zadel iz enajstih metrov, Denis Horvat pa v 27 minuti za 1:1. V 56. minuti je za višanje rezultata poskrbel Matic Donko in postavil tudi končni rezultat srečanja, 2:1.

Igralci Nafte 1903 se po osmih krogih tekmovanja nahajajo na zelo dobrem, četrtem mestu s 27 točkami, v vodstvu pa je moštvo NK Šampion iz Celja s 30 točkami pred NK Tabor iz Maribora. Naslednje srečanje, srečanje devetega kroga, bodo mladi upi Nafte 1903 odigrali s kakovostnim moštvom NK Rudar iz Velenja na Hotizi.