Nafta 1903 jutri ob 14.00 uri lovi nove tri točke

Nafta 1903 bo jutri na domačem terenu lovila nove tri točke. Tokrat se na lendavsko zelenico podajajo Radomljani, ki so v jesenskem delu prvenstva Nafto 1903 doma premagali z minimalno prednostjo, 1:0. Sledi jutri revanš?

Jutri je pred lendavsko Nafto 1903 novo srečanje na domačem terenu in sicer drugo zaporedno. Tokratna tekma ni iz niza zaostalih, temveč gre za redno srečanje 23. kroga. V Lendavo prihajajo Radomljani, ki so na svojem igrišču v jesenskem delu Lendavčane že premagali. Ker Nafta 1903 na vsakem srečanju pogumno lovi tri točke, kar ji koristi pri zanesljivem vzponu po lestvici, je morda tokrat čas za revanš. Srečanje si bo možno ogledati tudi na SportKlubu, a lendavski nogometni klub vabi navijače na stadion v čim večjem številu.

Nafta 1903 je sicer edino moštvo, ki pred svojimi navijači na domačem terenu še ni okusilo poraza. Lendavčani so, spomnimo, minulo sredo v zaostalem srečanju premagali sežanski Tabor in tako še povečali pritisk na drugouvrščene Ptujčane, saj imajo ti le še dve točki prednosti, a moštvo Franca Fridla čaka še ena zaostala naloga – tekma z Zarico, ki bo na sporedu prihajajoči torek ob 19.00 uri pod reflektorji. Zaradi prejetega rdečega kartona v vratih tokrat ne bo Jurice Valentiča.

Radomlje se trenutno nahajajo na četrtem mestu prvenstvene lestvice, s sedmimi točkami manj od Nafte 1903. V primeru, da Nafta 1903 jutrišnje srečanje dobi in da bo ekipa uspešna tudi na torkovem zaostalem srečanju, se bodo Lendavčani povzpeli na drugo mesto prvenstvene lestvice z minimalno razliko, ne glede na morebitno zmago Ptujčanov. Ti se bodo v gosteh danes pomerili proti ljubljanskemu Bravu. Lendavčani lahko v soboto pričakujejo težko borbo, na kateri bo kot glavni sodnik nastopil Slavko Vinčić, ob bokih pa mu bosta pomagala Aleš Skok in David Gabrovec. Delegat na srečanju bo Stanislav Glažar.