Po odpovedanem srečanju, se prvenstvo nadaljuje s tekmo proti Muri

Vremenske razmere, predvsem razmočenost igrišča v Lendavi je odnesla za minulo soboto napovedano prvo spomladansko srečanje v Lendavi. Nogometni ples se tako nadaljuje z gostovanjem proti večnemu rivalu v Murski Soboti.

Lendavski nogometaši so si lahko še nekoliko odpočili, saj za minulo soboto napovedanega srečanja proti ekipi Cherrybox 24 Tabor Sežana ni bilo. Tako je vodstvo lendavskega drugoligaša sporočilo v petek. Tekmovalna površina je namreč zaradi taljenja obilice snega in dežnih padavin v minulih dneh zelo razmočena in za nogometne dvoboje ni primerna, saj bi zelenico s tem lahko do dobra poškodovali, kar pa bi sigurno imelo posledice v nadaljevanju prvenstva. Čez vikend so se ob odprti tribuni nabrale še velike količine vode.

So pa v klubskih prostorih pod lendavskim stadionom že odločili nadometni datum. Omenjeno odpovedano srečanje bo odigrano v sredo, 11. aprila ob 16.00 uri, ko bodo, verjamemo, vremenske razmere bistveno boljše kot v teh dneh. V Lendavi bi sicer minulo soboto lahko bržkone gledali nogometno poslastico, saj se lendavska enajsterica trenutno nahaja na tretjem mestu prvenstvene lestvice, med tem, ko se gosti nahajajo na šestem mestu. Lendavčanom bo tako daljši premor več kot koristil, saj se v soboto odpravljajo na večni derbi v Mursko Soboto.