Bodite pravi navijač, namenite del dohodnine Nafti 1903!

Bodite pravi navijač in finančno pomagajte svojemu nogometnemu klubu. Del dohodnine, odmerjene po zakonu od dohodkov lahko namreč namenite Nafti 1903, takšen finančni namen pa vas ne bo stal prav ničesar.

V skladu s 142. Členom Zakona o dohodnini lahko davčni zavezanec zahteva, da se do 0,5% dohodnine, odmerjene po tem zakonu od dohodkov, ki se vštevajo v letno davčno osnovo, nameni za financiranje splošno koristnih namenov, kamor med drugimi spadajo tudi športni nameni. Med upravičenci, katerim je mogoče nameniti del dohodnine je tudi naš klub (upravičenci so objavljeni na spletni strani Davčne uprave Republike Slovenije).

Kaj moramo storiti, če želimo, da se del dohodnine, ki se sicer plača na račun republiške davčne uprave, nakaže na račun našega kluba ?

Do konca tekočega leta vrnite izpolnjene obrazce klubu, kjer bomo poskrbeli za vse potrebno v zvezi z omenjeno zadevo v zvezi z omenjeno zadevo (obrazce bomo dostavili na davčni urad Lendava, za ostalo bodo poskrbeli na omenjenem uradu).

PRENOS OBRAZCA: PRENOS OBRAZCA TUKAJ >>

V obrazcu so podatki Nafte 1903 že vpisani, vi vpisujte le svoje.

Še enkrat poudarjamo, da dohodnino plačujemo že med letom, ter da nam je vsem dana možnost, da se del naših sredstev preknjiži na račun našega kluba.

Za sodelovanje se vam zahvaljujemo!