Pokal MNZ Lendava za člane: Devet zadetkov v Čentibi

Enajsterica Čentibe in lendavske Nafte 1903 se je včeraj v lepem in sončnem vremenu pomerila na čentibski Kajzerici, v polfinalu pokala MNZ Lendava za člane. Srečanje so, pričakovano, dobili modro-beli, ki so Čentibčanom nasuli kar osem zadetkov, med tem, ko so enega prejeli. Selektor modro-belih, Fridl, je na omenjenem srečanju v igro poslal tiste z manjšo minutažo na ligaških srečanjih.

Prvi zadetek je na nogometnem igrišču v Čentibi padel precej hitro in sicer že v drugi minuti. Mrežo domačih je zatresel Adam Zagorec. Veselje gostov se še ni prav dobro pomirilo, ko je mrežo domačih za 0:2 zatresel Lucian Pozsgai. V peti minuti je padel zadetek za 0:3, za katerega je poskrbel Marko Malešević, ki pa je mrežo domačih v 34. minuti zatresel še za 0:4. Rezultat prvega polčasa 0:5, je le pet minut kasneje postavil Žan Horvat.

Nafta 1903 je tudi v drugem polčasu nadaljevala s podobnim ritmom. Zadetek za 0:6 je padel v prvi minuti drugega polčasa, za katerega je poskrbel Mateo Monjac, na 0:7 pa je rezultat čez dvanajst minut povišal Antonio Dodlek. V akcijo se je v 64. minuti znova pognal Lucian Pozsgai, ki je poskrbel za zadnji strel modro-belih in vnovično višanje rezultata na 0:8, končni rezultat srečanja pa je v 71. minuti postavil Gregor Plevel z zadetkom za 1:8.

Glavni sodnik Ludvik Gönc posebno težkega dela ni imel, saj je na srečanju pokazal le en rumeni karton. Prejel ga je Lukas Magdič v 62. minuti.

Čentiba – Nafta 1903 1:8 (0:5)