Članska ekipa z novim trenerjem

Upravni odbor nogometnega kluba Nafta 1903 je soglasno sprejel odločitev, da pri članski ekipi izvede zamenjavo trenerja. Nogometni klub Nafta 1903 je z dosedanjim trenerjem sporazumno prekinil pogodbo o sodelovanju, vodstvo lendavskega tretjeligaša pa mu želi obilo uspehov v nadaljnji karieri in se mu zahvaljuje za dosedanje sodelovanje.

Upravni odbor NK Nafta 1903, je sprejel soglasno odločitev, da zamenja dosedanjega trenerja članske ekipe, Slobodana Đuriča. Vodstvo Nafte 1903 si vseskozi prizadeva zagotoviti potrebne pogoje za dosego zastavljenih ciljev, katere bomo sedaj poskušali doseči z novim trenerjem članske ekipe, Francem Fridlom. S Slobodanom Đuričem je nogometni klub Nafta 1903 prekinil pogodbo o sodelovanju sporazumno.

Nogometni klub Nafta 1903 se Slobodanu Đuriču zahvaljuje za vloženi trud. Plod njegovega dela je tudi to, da ima ekipa še vedno možnost, da osvoji naslov prvaka v 3. SNL vzhod, v prihodnje pa mu želimo obilo uspeha na njegovi nadaljnji trenerski poti.

Novi trener bo s člansko ekipo že danes opravil prvi trening.

Franc Fridl

Fridl, rojen Ptujčan, star 44 let, je večji del kariere igral v slovenski ligi za klube Maribor, Beltinci, Olimpija, Ljubljana, Zavrč in Drava. Skupno je v prvi slovenski ligi odigral 248 prvenstvenih tekem in dosegel štirinajst golov. Z Mariborom je po trikrat osvojil naslov slovenskega državnega prvaka in pokalnega prvaka, z Olimpijo je osvojil en pokalni naslov, z Zavrčem pa naslov prvaka tretje, četrte, pete in šeste slovenske lige. Tri sezone je igral tudi za avstrijski Jagerberg. Na zadnje je vodil ekipo NŠ Mura iz Murske Sobote, med letoma 2003 in 2005 pa je za takratno Muro tudi igral.