Mladinci Nafte 1903 visoko ugnali enajsterico iz Mostja

Minulo sredo se je enajsterica iz Mostja odpravila v Lendavo, na prijateljsko gostovanje proti mladincem Nafte 1903. Srečanje je bilo odigrano na umetni travi pri DOŠ I Lendava, prijateljski obračun pa so po devetdesetih minutah srečanja dobili modro-beli.

Minulo sredo sta se na igrišču z umetno travo pri DOŠ I Lendava v prijateljskem obračunu pomerili ekipi mladincev Nafte 1903 in ekipa Mostja, ki igra v II. MNL Lendava. Prvi polčas so dobili gostje, maloštevilni gledalci pa so videli zgolj en zadetek. Naftini mladinci so sicer bili težak nasprotnik gostom, čez celotno srečanje pa so imeli pobudo za žogo. Prav tako so bili zelo aktivni pri priložnostih, a žoga ni in ni hotela v mrežo gostov. Mostjani so imeli nekoliko več sreče, saj je Luka Lutar dosegel zadetek iz ene in edine priložnosti, ki so si jo gosti ustvarili v prvem polčasu.

Mladinci Nafte 1903 niso popuščali niti v drugem polčasu, katerega so mladi modro-beli dobro izkoristili in goste pustili daleč za seboj -tako rezultatsko kakor tudi kondicijsko. Mostjanom so nasuli kar šest zadetkov, posebno pa sta se s hitrimi prodori odlikovala Kiralj in Pozsgai, ki sta dosegla vsak po dva zadetka. Srečanje se je naposled končalo v prid mladincev Nafte 1903 in sicer z rezultatom 6:1.

Nafta 1903 (mladinci) – NK Mostje 6:1 (0:1)

Strelci zadetkov za NK Nafto so bili: Marko Kiralj 2, Lucian Pozsgai 2, Grega Novak in Domen Kotnjek.
Strelec zadetka za NK Mostje: Luka Lutar